13-05-07

Time-Out : dag 15.

Vrijdag moest ik niet naar Turnhout; Eve kwam naar Mol. Eerst bij mij thuis individuele gedaan. De roos van Leary hebben we als eerste gedaan.

Volgens Wiki:

De Roos van Leary is een communicatiemodel dat is voortgekomen uit een psychologisch onderzoek naar de werking van gedrag. De Roos van Leary gaat ervan uit dat gedrag, gedrag oproept. Met andere woorden; de Roos gaat uit van actie en reactie, oorzaak en gevolg, zenden en ontvangen. De grote verdienste van de Roos van Leary ligt in het feit dat de Roos laat zien:
-welk gedrag door welk gedrag wordt opgeroepen
-hoe gedrag is te beïnvloeden

Roosvanleary
 Was wel interessant. Daarna hebben we een stukje over Agressie Management gedaan. Om tien uur zijn we naar't school gegaan om Jan te interviewen voor ons filmpje. We zaten net daar toen Mariska iets kwam vragen. Vond het fijn om haar nog eens te zien. Het interview ging vlotjes en alles stond van de eerste keer goed op film! Na het interview nog een stukje individuele, over emoties. Om half twaalf waren we klaar, en had ik de rest van de namiddag vrij. Die heb ik ook nog leuk kunnen invullen, en 's avonds nog gezellig op stap geweest!

14:13 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.