18-05-07

Stokje.

Ik kreeg gisteren het stokje van Tom, waarvoor dank, dus zal ik eens een poging doen.. 5 dingen die niemand van me weet.. Een moeilijke! Na wat inspiratie te hebben opgedaan door het stokje een eindje terug te volgen kom ik op volgende feitjes :

- ik heb vaak moeite met het verschil tussen rechts en links. Iedereen zegt dan, 'links is waar je duim rechts staat en omgekeerd' maar dat houdt toch geen steek, als je niet weet wat links of rechts is!

- ik hou massa's dingen bij! (net als Vleervlinder..) Papieren, gedichten, stickers, kaartjes, cadeautjes, strikjes, lintjes, briefjes, ... Noem maar op! Ik heb zelfs het chocolaatje van de voorstelling 'Sjoekelat' nog!

- ik ben stiekem heel vaak bijgelovig.. Niet zozeer zwarte-katten-loop-niet-onder-een-ladder-bijgeloof, maar meer zo van die dingen met aura's, en praten met dieren en knuffelbeesten, dat soort dingen.

- ik ben vaak heel jaloers, hoe wel ik doe alsof het niet zo is..

- ik ben paranoïa, ik denk heel vaak dat ik achtervolgd wordt, of dat er iets naar beneden gaat vallen, of dat er iets gaat gebeuren..

zo, da's best schraal, maar 't kan er mee door!

ik gooi het stokje naar.. Doctoranda-mama, CIA & Lilith 

13:26 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ha, jij hebt blijkbaar ook problemen met links en rechts. Het best gaat het bij nog als ik er NIET over nadenk!

:-D

Gepost door: Zita | 18-05-07

op pukkelpop heb ik op m'n schoenen een L en een R geschreven... heel erg handig!

Gepost door: fien | 18-05-07

De commentaren zijn gesloten.