22-05-07

Catch up!

't Is weer ff geleden dat ik nog heb geblogd.. Het waren dan ook drukke dagen! Hier dus een overzichtje van wat ik allemaal heb gepresteerd...

Vrijdag : niet veel gedaan, vrij lang geslapen samen met Stephanie. 's Avonds is Elien gekomen en zijn we even naar Mol gegaan. Toen we het daar beu waren zijn we naar huis gegaan om nog een filmpje te zien. Rond half twee waren we allebei zo zo moe dat Elien naar huis is gegaan en ik ben gaan slapen..

Zaterdag : Ik had m'n wekker om tien na acht gezet, omdat ik graag de trein van vijf voor negen naar Antwerpen wilde nemen. Dat is finaal mislukt, ik kan me zelfs niet herrinneren dat m'n wekker afgelopen is! Dan dus maar de trein van tien uur genomen... In Antwerpen aangekomen bleek het openingsfeest van het vernieuwde station te zijn. Ben dan daar eens gaan rondkijken enzo, en dan een hapje gaan eten bij de Mc. Om kwart na twaalf had ik met Wim afgesproken. Samen zijnwe dan naar 'the place to be' gewandeld; het Elzenveld aan het Mechelsplein. Daar zouden we heel de namiddag aan de slag gaan voor 'Op Stap met Elsschot'. Ik stond aan de stand waar de wandeling-met-Ipod begon. Moest daar de I-pods uitlenen, bestanden op mp3spelers zetten en uitleg geven. 't Was wel vree plezant! Om kwart na zes zijn we terug naar het station gegaan. Daar kwam ik grappig genoeg Lau nog tegen! Rond acht uur was ik thuis. Heb dan eerst een lekker doucheke genomen, wat tv gekeken, en rond tien na tien naar Mol gegaan. Daar was't eerst vrij saai, maar na enige tijd wel heel plezant! Rond half twee, twee uur lag ik in m'n bedje. 

Zondag : It repeats : deze keer om elf uur de trein genomen, nog even gaan shoppen, en dan naar het Elzenveld voor dezelfde taak. 't was kei plezant! Om zeven uur weer de trein genomen, zodat ik om acht uur thuis was. Uitgeteld.

Maandag : Voormiddag werken. Zucht... Achja, 't viel goed mee, had goed wat te doen en werd niet onder de voet gelopen. Namiddag rustig thuis, beetje geslapen enzo, dan nog fijne avond gehad, Pirates 2 gekeken, heel gezellig!

Dinsdag : Heel de dag werken! Pokkevermoeiend! Echt zwaar.. Heb rug-,nek-,arm- en alles- pijn! Nu dadelijk m'n bed in! Tot morgen!

22:07 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.