29-05-07

[Verlengtt. [Wiekentt.

Ik had zondag een heel bericht geschreven om te posten, crasht er plotseling iets en is alles weg! Dju! Gisteren geen tijd gehad om opnieuw te beginnen, dus nu even de tijd nemen.

Even zien.. vrijdag- en  zaterdagavond ben ik op stap geweest, maar ik was telkens vrij vroeg thuis, dus zo super fijn was het niet.. Nogal saai eigenlijk. Zaterdag heb ik overdag eigenlijk niks gedaan.. Wat voor de tv gehangen, geslapen, gelezen, dat soort dingen, echt kei lui. Zondag daarentegen was niet zo tam. Rond de middag zijn we eerst naar tante May gefietst, waar het garageverkoop was. Wij hadden wat spullen naar daar gebracht om te verkopen, en het liep toch wel vrij vlotjes. We hebben daar dan even gezeten, een glaasje roze champagne gedronken enzo, en dan weer naar huis gefietst. Daarna zijn we met de auto naar moemoe gereden. Toen we terug thuis waren hebben we een paar kleine dingetjes gegeten, en om half drie ongeveer zijn we naar Bornem gereden voor de dansvoorstelling van het zesde jaar Dans van Dé!Kunsthumaniora.
decoration Siet danste daarin mee, de dochter van een goede vriend van ons papa. 't Was echt superferm! Heel knappe ideeën,goed uitgewerkt, echt heel mooi! 's avonds nog een frietje gegeten, en tv gekeken, rustig op't gemakske.

Maandag, sinksenmaandag. Ohja, ben naar de zwarte markt geweest. 't Was daar weer behoorlijk druk, veel marginaal volk dat veel rommel kwam kopen, uiteraard. Maar 't was wel plezant. Op de terugweg nog even in Meerhout gestopt aan de speeltuin. Was jaren geleden dat ik daar nog geweest was! Pure nostalgie! Ik kwam daar vroeger echt keiveel, heb daar massa's verjaardagsfeestjes gevierd! Was echt leuk om daar nog eens te komen! Daarna heel de avond films liggen zien, was wel gezellig :) Geslaagd wiekent dus!

10:34 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De lierse versie van mijn school,
Bart Wellens laat mijn computer ook wel eens rare dingen doen

Gepost door: Tom Boonen | 30-05-07

De commentaren zijn gesloten.