11-06-07

Shoeshopping.

Deze namiddag ben ik met mama naar Geel gereden. Liese wilde graag mee, ze moest toch niet meer veel studeren. We zijn eens gaan kijken voor sandalen. Heb niks naar m'n zin gevonden, maar heb wel heel mooie schoenen gezien die heel goed bij mijn kleedje voor de trouw zouden passen. Ik heb een foto'tje gezocht, en gevonden.

decoration
Mooi toch he? Ze waren er ook nog in een licht grijsblauw kleurtje, ook heel mooi. Maar ze waren nogal duur, de donkerbruine stonden aan de oorspronkelijke prijs; €180. De geel-goude en de grijsblauwe aan halve prijs, maar da's nog €90 natuurlijk. Misschien dat ik over een week of twee nog eens ga kijken, dan is het braderij in Geel en is er meestal ook korting in die winkel, dus als ik geluk heb...

Na de eerste schoenwinkel belandden we in de United Brands, en in een sjieke kledingwinkel. In die sjieke winkel hebben we een kei mooi t-shirtje voor papa gekocht, om aan te doen met de trouw van Griet. Toen we thuiskwamen en hem het t-shirt lieten zien was hij er niet echt wild van, maar hij zal het toch aandoen!

Na de kledingwinkels zijn we naar Moda Maris gereden. Ook daar geen mooie sandaaltjes gevonden, en hetzelfde verhaaltje speelde zich af bij Bent.

Onze laatste halte was De Zwerver. Daar heeft mama zich heel leuke Mary Jane-crocs aangeschaft. Helemaal mee met de rage dus. Voor wie ze nog niet kent - wat me onwaarschijnlijk lijkt maar soit - hier een prentje van de enige echte 'mary jane crocs'. (klik op foto voor crocs site)
decoration 

Ik heb ook een nieuwe Buff gekregen. Mijn vorige is in stukken vaneen gescheurd in de wasmachine. Het rechtse fototje is het patroon van mijn oude buff, van mijn nieuwe kon ik er geen vinden, maar die is lichtblauw met zilveren streepjes.
decoration 

Tot zover het 'shoeshopping', tegen de braderij misschien nog eens proberen.. 

20:20 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.