15-06-07

Trash the Dress.

Stel: je gaat trouwen. Uren neen dagen spendeer je aan het zoeken naar die ene echte droomjurk. Je vindt hem. Je draagt hem. 1 dag. Je hangt hem in je kast. Je stopt hem in een koffer. Je hangt hem te kijk en in het stof op een paspop in de hoek van je slaapkamer (yek).
Want tja. Wat doe je met zo’n jurk, na The Day? Wel, laat ons het je vertellen: je draagt hem nog een keer op een blauwe zaterdag, maakt een afspraak met een fotograaf-die-zijn-vak-kent en laat je kieken op de vuilste, natste, meest modderige locaties. Onder water, op een roestige trap vol weerhaken, in een plas water! Nooit zal je een vuilere trouwjurk gezien hebben, maar nooit zal je meer fun gehad hebben met diezelfde jurk.
Het fenomeen is hot in de States. Check de website Trash the dress voor inspiratie.

bron  


Ik vind het helemaal geweldig! Je moet er toch wel lef voor hebben, maar het is een unieke, prachtige ervaring. Ik zou het zelf misschien ook wel durven, later.. Gewoon kei impulsief ervoor gaan! Ik ga het eens doorsturen naar mijn nicht, die deze zomer trouwt, benieuwd wat zij er van vindt...

decoration
 

15:45 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

trash the dress! Ik heb de site gecheckt en het ziet er super uit,
dit wil ik ook! Als ik ga trouwen zal ik zeker zo'n sessie doen , een dag later.
Lijkt me tof om het water en zelfs de modder in te gaan. Het levert kei-mooie foto's op en zeg nou zelf, wanneer krijg je de kans om zoiets lekker geks te doen? Ik zou er zeker voor gaan!

Gepost door: anne | 18-06-07

De commentaren zijn gesloten.