22-06-07

Kortgesloten!

Ben net terug van Herentals, waar ik vanmorgen heb opgetreden met de mannen van Kortsluiting. Vanmorgen al vroeg de trein genomen, nog wat over de markt geslenterd, een kop koffie gaan drinken met Wmm en dan naar het stadspark gegaan. Het had al wat in eer we de juiste ingang gevonden hadden, en toen bleek nog wat we de eersten waren! Heel op't gemakske wat gebabbeld, teksten uitgezocht, opgesteld, .. We kregen allemaal een flashy backstagebandje om onze pols, met uiteraard in grote letters 'kortsluiting' op. Om elf uur gingen de poorten open, en vanaf het moment dat er wat volk op de wei stond zijn we er ingevlogen. Een goede beat op de achtergrond, en dan 'poëziën volgens de chaostheorie'! Er was niet echt veel volk, zeker niet toen de hemelsluizen opengingen, maar het was een plezant optreden! Als enige chicka, en dan ook nog de jongste telg van de bende, was ik bovendien aan mijn debuut bij Kortsluiting, aka Kollectief Maksimaal. Maar na ons optreden heb ik toch wel positieve commentaar gekregen van mijn collega's, en ik mag volgende week weer mee komen optreden! Dus het zal wel in orde geweest zijn.. Ik moet wel eens werk maken van fatsoenlijke kwaliteitsteksten voor op dit soort festivals, want ik vind mijn huidige repertoire iets te soft voor dit soort dingen.. Mijn gedichten kunnen perfect op een intiemere poëzieavond, maar op een festival voor de jeugd doe ik liever iets ruwere teksten. Maar ik werk eraan, en dat komt wel goed :) Of ik volgende week weer met de mannen het podium opkruip weet ik nog niet, het optreden is op zondagmiddag in Westerlo, en ik heb de avond ervoor een feestje in Antwerpen, plus ik twijfel om mee te doen aan 'Woordsculpturen' een project van Creatief Schrijven.

Na het optreden hebben we nog wat backstage gezeten, daar wat gegeten en gedronken en naar de andere optredens gekeken en geluisterd. Om kwart voor drie heb ik samen met Stephanie de trein weer naar huis genomen. Het stikte van de Graspoppers op de trein, uiteraard.. Niet echt aangenaam als 'gewone reiziger' om tussen die hoop metalfans met massa's bagage te zitten, maarja, ze gedroegen zich, en met andere festivals heb je net hetzelfde.. Aan het station in Mol stond een hele resem bussen de feestvierders op te wachten om hen naar Dessel af te voeren. Ik hoop voor hun dat het weer mee zal zitten de rest van het weekend, en voor mezelf dat ik maandag of zondag geen trein moet nemen ;) 

Zo, dat was mijn dagje, tot slot wil ik jullie allemaal een heel fijn weekend toewensen, en voor de blokkende studenten; nog veel succes!

20:37 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik.. ben ng bezig met mijn examens , en het komt me de oren uit! maandag ben ik definitief klaar!Joeppie!!
Dan zal ik zeker genieten vn mijn vakantie!!
het beste!!
grtjs vn je naamgenootje!

Gepost door: sil(ke) | 23-06-07

Je deed het super in Herentals!

Gepost door: Wim | 24-06-07

De commentaren zijn gesloten.