28-06-07

Update..

Gister had ik een hele tekst getypt, en ineens, poef! Alles weg! Dus vandaag een nieuwe poging..

It's been a while, dus even dag per dag bekijken..
Maandag. Eens denken, ohja.. Ons moeder en ons vader zijn maandag naar Antwerpen gereden om boeken te halen, voor de braderij-actie. In de namiddag waren ze terug en zijn we met z'n allen naar de tentoonstelling van de academie geweest. Ik was toch wel content van de dingen die ophingen, echt goede werken! Ons moeder vond er eentje zo mooi dat ze het gaat laten inkaderen! Maandagavond moest ik eerst naar m'n psy, het was een goed gesprek, over studiekeuze enzo. Had ik dat al gezegd trouwens? Het is het Graf in Turnhout geworden. In de richting Beeldende en Architecturale Kunsten (BAK). Na het gesprek heb ik thuis mijn spullen bijeen gescharrelt, en ben ik naar E. gegaan. Ze had me uitgenodigd om een filmpje te komen zien. We zijn eerst even iets gaan drinken op't terras van den dépôt. Daarna zijn we bij haar thuis verder naar Matroesjka's gaan kijken. 't Was heel gezellig, like allways! :)

Dinsdag dan.. Ohja, toen was ik weer een dagje Miss Bredero. Ik heb dus de winkel moeten doen, omdat ons vader naar Brussel moest. Het ging wel goed, best wat verkocht, en me kunnen amuseren. 's Avonds was ik wel redelijk moe, dus heb ik heel de avond op de zetel gelegen, lekker tv kijken..

Woensdag. Ben ik naar de braderij geweest, en heb ik ons vader geholpen met prijzen en herprijzen van boeken. Mijn nagel is helemaal naar de knoppen van stickers afkrabben, 't doet pijn. (niet dat-ie kapot is, maar dat-ie zo kort is, echt auwtsj!) 's Avonds ben ik met Stephanie, Cato en Sven naar de barbecue van de academie geweest. 't Was heel lekker, en gezellig. We wilden nadien nog iets gaan drinken, maar Stephanie&Cato moesten al naar huis, dus zijn we niet geweest. 

Donderdag. Vandaag ben ik ook al over de braderij geweest, samen met Liese. Daarnet ben ik met Liesbeth een terrasje gaan doen. Moet sebiet nog ff naar de bib, en normaal ging ik vanavond naar een feestje in Antwerpen, maar ik heb een zere voet en al heel de dag hoofdpijn, dus 'k heb het afgezegd.. Beetje jammer wel, maar 'k zou me toch niet echt kunnen amuseren als ik me niet tiptop voel..

Tot zo ver mijn updatetje..  :)

 

16:31 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.