11-07-07

Catch up..

De laatste tijd schiet het bloggen er vaak over, nu dus weer even bijbenen over de voorbije dagen..

Maandagavond ben ik met S. een terrasje gaan doen. We zaten amper een paar minuten buiten of het begon te regenen.. Naar binnen dan maar! Na de hangar kwam de que pasa, en het volgende pintje. Daarna wilden we naar den tijd gaan, maar vanop een paar meter afstand riepen een paar degoutante kerels ons toe, zo van 'hé poepke, komt es hiere, wij trakteren!' nee bedankt dus! We zijn dan maar naar de l'estrade gegaan. Daar zat J. waarmee we nog even een klapke gedaan hebben. Op een bepaald moment vroegen twee kerels die ook aan de toog zaten of we mee wilden kickeren. Dat zagen we wel zitten, ook al bakken we er niks van. 't Was wel plezant, en vooral nogal grappig! Even later kwamen er nog wat kennissen van S. binnen, 't was dus echt wel gezellig. Geslaagde avond!

Dinsdag heb ik eigenlijk héél weinig gedaan.. Lang uitgeslapen, in de namiddag nog eens ingedommeld in de zetel. Dan even boodschappen gaan doen en eten klaargemaakt. Heb een warme salade van boontjes, aardappelen, spekjes, koude tomaat en een dressing van het spekvet met wijnazijn en groentenbouillon. 't Was heel lekker! En eigenlijk niet moeilijk om te maken. 's Avonds heb ik heel de tijd voor de tv gehangen, All Saints, Flikken en dan een film die ik niet gevolgd heb. Lekker chill..

Vandaag dan tot slot, heb ik nog niet veel gedaan. Komen net van tafel, mosselen met frietjes. Deze namiddag wilde ik met zus naar de pannenkoekenboot fietsen, maar het weer is niet ideaal, dus we zullen het mss beter wat uitstellen..  

13:47 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mosselen met frietjes... Héérlijk... Alleen spijtig dat het weer het maar niet toelaat om eens buiten een terrasje te doen hé, want buiten eten heeft toch z'n charmes vind ik!

Groetjes,

Gepost door: CIA | 11-07-07

De commentaren zijn gesloten.