15-07-07

Viva Las Vegas - Viva Las Hertals!

Gisteren ben ik naar Fata Morgana in Herentals geweest. Samen met zusje L. en vriend R. Rond de middag zijn we vertrokken, zodat we op tijd daar waren. R. deed namelijk mee aan de uitdaging "bouw een wedding chappel waar 500 koppels trouwen, de vrouwen in't wit". Hij had zich dus netjes opgedirkt, net als zijn collega N. die ook van de partij was. De 'vrouw' van R., A., kende hij eigenlijk nog maar een dag! Ze had hem aangesproken toen hij een broodje ging kopen, en had hem gevraagd om met haar te trouwen voor Fata Morgana. Niet vies van wat zottigheid stemde hij natuurlijk in! Zo stonden we dus om half één aan de lakenhallen op zijn bruid te wachten.. Er was al behoorlijk veel volk toegestroomd, en de 'sleutelfiguren' waren druk bezig om met hun medewerkers de laatste hand te leggen aan hun uitdagingen. In de lakenhal waren ze druk bezig met geld tellen, voor de uitdaging "laat voor 1 miljoen oude Belgische franken rinkelen in de grootste jackpot ooit". Ook stroomden honderden vrouwen in witte jurken en mannen in kostuum toe om te trouwen. Ik had best wel medelijden met hen.. met zo'n warm weer uren in een lang kleed of een maatpak rondlopen.. pfff! Respect! Maar 't was een superleuke namiddag, ik ga nog niet verklappen of ze het gehaald hebben en alles, daarvoor moet je vanavond maar kijken. Fata Morgana, 20.15u op één!

We zijn niet tot het einde gebleven, het was heel druk, heel warm en zo interessant was het nu ook weer niet! We zijn eerst even een broodje gaan halen, en hebben dat onder de bomen, in de schaduw opgegeten. Op de terugweg zijn we nog even gestopt bij de McDonalds, waar R. even goeiendag wilde gaan zeggen tegen vrienden die daar werken. R. en L. hebben nog een hamburger gegeten, en ik een McFlurry. Daarna zijn we in Ezaart nog even bij de videotheek gestopt, waar R. nog een stuk of zes films heeft gekocht.
Rond kwart voor zes waren we thuis. Behoorlijk hard verbrand.. Hebben ons dan even opgefrist en ingesmeerd, en zijn richting nonkel vertrokken voor een barbecue. Het was heel gezellig, en lekker! Om half elf ben ik met L. doorgegaan, heb me thuis even omgekleed en ben dan op stap gegaan.
Het was eigenlijk heel plezant! Heb me over't algemeen heel goed geamuseerd! Heb ook een paar complimentjes gekregen over mijn haar, ik had het wat opgestoken en iedereen vond dat blijkbaar heel erg mooi! Ben rond kwart voor twee naar huis gegaan, puur uit vermoeidheid! Heb wel niet echt goed geslapen.. Normaal moest ik vandaag mee naar het verjaardagsfeestje van mijn neefje, maar ben echt moe en heb er weinig zin n.. Dus blijf ik maar thuis. Dadelijk misschien maar eens een terrasje gaan doen ofzo!

15:24 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.