01-08-07

Shop till you drop!

Gisteren zijn we gaan shoppen in Eindhoven. Omdat de laarzen die ik vorige week in Maastricht had gekocht al kapot waren (de stikking aan de achterkant was los na pas 2 keer aandoen!) moesten we daarmee terug naar de winkel. We mochten er ook mee naar een ander invito-filiaal gaan, dus hebben we ze in Eindhoven binnengebracht. Ze konden het later maken, en nu moeten we ze volgende week terug gaan ophalen. Na de stop bij Invito zijn we verder gaan shoppen. Ik heb een topje gekocht bij The sting, en weeral schoenen, duizelingwekkende high heels dit keer. Echt, de hakken zijn gigantisch hoog! Maar ze zijn zoooo mooi! Mettalic bruin, met een kakigroen boordje. Heb ze gisteravond al een beetje ingelopen, maar heb al 2 wondjes.. Blijven oefenen dus, zodat ik ze zaterdag op de trouw van mijn nicht kan aandoen! Voor de rest heb ik niks meer gekocht, ik was het shoppen ook al keirap beu eigenlijk.. We zijn ook niet lang gebleven, maar zijn rond vier uur ofzo naar huis gereden, en nog iets gaan drinken op sas 6.

's Avonds was het repetitie met de nichtjes en neefjes, voor onze act op het trouwfeest.. Het wordt wel grappig denk ik. We hebben de tekst van het liedje 'ik hou van u' van Noordkaap aangepast, en dat gaan we zingen, verkleed als de zeven dwergen.. Het wordt weer zot dus!

Vandaag ben ik naar de kapper geweest, maar ik weet nog niet of ik echt content  ben.. Er hangt nu in elk geval teveel 'smurrie' naar mijn goesting in. Alee, we zien morgen wel.. Deze namiddag nog heel wat knutselwerk voor de cadeautjes voor Griet & Joery (mijn nicht die trouwt)..

Geniet van het zonnetje allemaal! 

14:39 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.