13-08-07

Verslagje Language is a Virus..

Het is een druk weekend geweest, dus hebh ik nog niet de tijd gehad om mijn blog wat bij te werken, hier volgt dus het verslagje van vrijdagavond, optreden op Language is a virus.

Om kwart na vijf nam ik in alle haast (was het uur uit het oog verloren en moest om half vijf nog omkleden, spullen pakken en eten..) de bus naar Turnhout. Toen we aan de ring waren, waar de bus normaal rechtdoor de straat naar de markt inrijdt, reed de bus ineens de rind op. Strange, dacht ik.. Maar geen paniek, ik wist zeker dat ze naar het centrum zou rijden. We reden dus over de ring, en na even twijfelen besloot ik voorbij het station, en voorbij de zeshoek mee te rijden, ik wist niet of ze op de markt zou stoppen of niet, en anders kon ik nog aan de warande afstappen. Het werd de warande, en onderweg naar de markt zag ik het al; de reden waarom de bus langs de ring reed was de kermis! Vorige week zijn de drie weken kermis in Turnhout begonnen.. Maar daar kwam ik niet voor, ik moest in Club 1990 zijn, naast het kursaal. Toen ik het gangetje inliep kwam Wmm me al tegemoet. Hij toonde me onze locatie voor het optreden; een donker zaaltje, maar kei gezellig, met een donkerrode en een gouden muur, een klein houten podium, achter de toog een wand van laatjes (schuifjes, in beschaafd dialect) en aan het podium een trap naar de toiletten. Bijzonder sfeervol!

Elke, Piet en Geert waren al volop bezig met alles in orde brengen, ze waren daar net als Wmm al heel de namiddag. Wmm en ik zijn buiten met stoepkrijt een pijlenspoor gaan tekenen van aan de markt naar de zaal. Wmm had sjablonen gemaakt zodat we de letters makkelijk konden tekenen. Daarmee tekenden we het 'logo' van de affiche op de stenen, in allemaal funky kleurtjes, net als de pijlen en een paar kernwoorden. Terwijl we bezig waren arriveerde ook Sjers en Erik. Even later kwamen ook Sarah en Katelijne aan, en waren we compleet. We hebben dan een 'playlist' opgesteld, een beetje geoefend, de gitaar gestemd enzo.. Toen we weer buiten dingen zitten kwam onze fotograaf Dries aan. Het was intussen half acht ofzo en er begon al wat volk aan te komen. De techniek was echter nog niet in orde, en zorgde voor vertraging.. Pas rond kwart voor negen (ipv half negen) konden we beginnen. Maar het was wel een fijn optreden! Ik heb nadien een paar fijne reacties gehad, en de anderen deden het ook super! Mijn ouders en zus waren ook komen kijken, en ze vonden het ook goed. We zijn nog gebleven tot na onze special guest Freanne, die er helaas niet in real life bij kon zijn, maar een cassetje had ingesproken met haar gedichten.

Na Freanne zou Wmm nog voorlezen uit zijn bundel DIDK en daarna kwamen nog Stijn Vranken en verschillende dj's.

Maar wij zijn dus naar huis gegaan, en ik ben nog een pintje gaan drinken. Eerst in de l'estrade, dan in de cher. Heb nog gezellig met B. zitten babbelen, en ben rond half twee naar huis gegaan. 'moe maar voldaan' ;)

22:09 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dat ziet er leuk uit, nog een fijne avond toegewenst
Groetjes

Gepost door: Fairytaleboy | 14-08-07

De commentaren zijn gesloten.