16-08-07

De week tot nu toe..

Ik sta ongelooflijk achter met bloggen, dus ga ik er nu eens werk van maken! Ik begin bij zaterdag :

Toen heb ik heel de dag thuis geholpen met de voorbereidingen van het familiefeest. Ik heb samen met papa de zaal opgeruimd (achter de winkel hebben we en zaaltje, nvdr.) en daar tafels klaargezet, stoelen afgekuisd, gestofzuigd, buiten een tentje gezet, enzovoort. 's Avonds ben ik gaan werken, het was redelijk druk, ben tot half elf bezig geweest! Ik was eerst van plan naar kanaalfuif te gaan, maar ik was echt wel moe dus ben ik voor een rustig avondje in Mol gegaan. Het was best wel fijn, heb eigenlijk heel de tijd in de cher gezeten, bij B, S, K, Y, .. het was wel gezellig. even later kwam ook W, R, J en K binnen, en nog 2 jongens van de voetbal die ik vaag ken. Maar 't was wel fijn!

Zondag dan, we hadden dus familiefeest, een BBQ voor de verjaardagen. Alles dus klaarmaken, hapjes maken en alles.. Buiten een tafel zetten, stoelen buiten zetten enzovoort. Tegen twee uur kwamen de eerste gasten.. Het was heel gezellig, en goed weer dus konden we heel, de tijd buiten zitten! Ik moest wel terug gaan werken, dus moest ik al voor iedereen eten, en snel vertrekken. Het was niet overdreven druk, wel druk maar niet extreem, en ik was dus om tien uur klaar. Heb dan nog een pintje gedronken met de collega's en ben dan naar huis gereden. Nog wat tv gekeken, en dan onder de wol..

Maandag (nu moet ik even diep nadenken) hebben we denk ik niks speciaal gedaan, gewoon wat zitten luieren. 's Avonds ook een rustig tvavondje..

Dinsdag ben ik in de namiddag met papa naar Eindhoven gereden, mijn schoenen en boeken gaan halen. We kwamen bij de Invito, en wat bleek.. er was maar 1 schoen daar! Ze vroegen of ik de andere thuis had liggen, maar dat was niet zo, zij dus bellen naar de schoenmaker, die nam niet op.. Heeft ze mijn naam en nummer opgeschreven en ging ze de schoenmaker bellen en dan mij.. Ik dus in volle ergernis! Ze hadden gezegd dat de schoen binnen een week klaar zou zijn, en dat was twee weken geleden! Kom op zeg! Ik was echt wel pissig! Maar soit, we zijn dan nog boeken gaan halen en dan naar huis gereden. Ik heb dan videe met kroketjes klaargemaakt, overheerlijk! En 's avonds ben ik iets gaan drinken met S. Het was heel gezellig, hebben goed gepraat enzo. R. is ook nog langsgekomen. jaja, het was een fijne avond! 

Woensdag, gisteren dus, was het moederdag. We zijn eerst naar moemoe gegaan, en dan naar oma. Voor we naar oma reden zijn we nog even gestopt in het middelheim, waar een tentoonstelling van Paul McCarthy liep, met opblaasbare beelden. Helaas was er veel wind en hadden ze bijna alle beelden plat gelaten.. We zijn dan verder gereden naar oma. Daar hebben we heel de namiddag buiten kunnen zitten, echt zalig. Hebben daar dan gegeten, en zijn rond zeven uur naar huis gereden. Mijn zus had met een vriendin afgesproken om naar Lommel te gaan, naar een optreden van Laïs denk ik. Eerst naar huis om haar spullen te pakken, en dan heeft papa haar weggebracht. (En ze is nog niet thuis nu!) Ik had nog afgesproken met vriendin E. om iets te gaan drinken, hebben dan een hele avond in verschillende café's gezeten. Heel plezant. Tegen elf uur kwam ook M., de vrijer van E. nog af. Om half twaalf moest ik thuis zijn. Heb dan nog wat tv gekeken met paps, en dan gaan slapen.

Vandaag heb ik eigenlijk nog niks gedaan, behalve wat surfen, eten en dit bericht schrijven. Straks moet ik gaan werken, dus ik ga het heel kalmpjes houden deze namiddag.

13:30 Gepost door Silke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.